Aspekta söker kommunikationskonsult/juniorkonsult

Vi på Aspekta är övertygade om att samhälle och marknader fungerar bäst när alla aktörer har god förståelse och kunskap om varandra. Aspekta hjälper verksamheter att kommunicera strategiskt med sin omvärld i syfte att bygga relationer som ger bestående framgång.

Aspekta söker kommunikationskonsult/juniorkonsult

Under 2018 växte Aspekta och vi vill fortsätta växa. Vi söker därför dig som brinner för kommunikation och för att lösa kommunikativa utmaningar, ofta i komplexa miljöer. Du har en akademisk bakgrund och vi ser gärna att du har någon form av försäljningserfarenhet då konsultyrket till stor del handlar om att kunna identifiera och hitta lösningar på kundernas behov. Vi söker personer med arbetslivserfarenhet såväl som dig som är nyutexaminerad. Du behärskar det svenska språket väl i skrift och verbalt och har god förståelse för traditionella kommunikationskanaler såväl som kunskap om det digitala landskapet.

Arbetsuppgifterna är varierande och utvecklande. Utifrån din erfarenhet kommer du att få arbeta med spännande uppdrag inom varumärkesbyggande kommunikation, kriskommunikation, finansiell kommunikation, hållbarhetskommunikation, opinionsbildning och lobbying.

Vi erbjuder en arbetsplats med stort ansvar, snabbt tempo, utvecklande uppdrag och sist men inte minst – trevliga kollegor! Om du är intresserad av att arbeta tillsammans med oss på Aspekta skicka din ansökan tillsammans med CV och eventuella frågor till jobba@aspekta.se senast den 1 mars.