Aspekta AB välkomnar fyra nya konsulter till byrån

Aspekta AB, södra Sveriges ledande PR-byrå och rådgivare inom strategisk kommunikation har rekryterat fyra nya medarbetare till byrån. Tillsammans stärker de byråns erbjudande inom områdena Public affairs, hållbarhetskommunikation och digital kommunikation.

 

Efterfrågan på våra tjänster växer, inte minst inom Public affairs och hållbarhetsfrågor. Våra nya medarbetare är ett välkommet tillskott och förstärker vår kompetens inom dessa områden, säger Thomas Pålsson.

 

Åsa Värälää har över 20 års erfarenhet från kommunikations- och marknadsfrågor inom såväl offentlig sektor och intresseorganisationer som från det privata näringslivet. De senaste åren har hon arbetat som kommunikationsansvarig för regionala utvecklingsfrågor i Region Halland. Där arbetade hon med frågor som bland annat infrastruktur, samhällsutveckling, tillväxt- och sociala hållbarhet. Åsa kommer stötta våra kunder inom bland annat Public affairs – ett område som fler och fler inom det privata näringslivet ser som viktigt att arbeta aktivt inom. 

Sara Tödt har en ekonomie kandidat i företagsekonomi från Lunds universitet och en master i International Business, med inriktning på Sustainable Business från Copenhagen Business School. Sara kommer i sin roll på Aspekta arbeta med projekt inom hållbarhetskommunikation, men även med uppdrag inom finansiell kommunikation.

Elias Månsson har en kandidatexamen i strategisk kommunikation från Lunds universitet. Parallellt med sina studier har han varit både praktikant och projektanställd på Aspekta för att arbeta med Almedalsarenan Öresundshuset under 2016 och 2017. På Aspekta kommer Elias främst att arbeta med företagets erbjudande inom digital kommunikation.

Elin Nyström kommer närmast från Finansdepartementet där hon har arbetat med kommunikativt ledningsstöd, medierelationer och digital kommunikation. Hon har en kandidatexamen i strategisk kommunikation och digitala medier från Lunds universitet och har även praktiserat på Utrikesdepartementet som presskommunikatör. Elin kommer primärt att arbeta med uppdrag inom Public affairs och digital kommunikation.