Aspekta har fått tillökning i form av en ny praktikant

Moa Bynke läser kandidatprogrammet i Strategisk Kommunikation vid Lunds Universitet och kommer att vara hos oss fram till november. Vi passade på att ställa några snabba frågor till henne.

Vad kommer du göra på Aspekta?
Under min tid på Aspekta kommer jag att ta del av den dagliga verksamheten genom att vara delaktig i flera olika projekt. Mina arbetsuppgifter kommer att inkludera allt från research, utvärdering av organisationers mediabild, till produktion av textunderlag vid extern kommunikation.

Vad ser du fram emot med praktiken?
Jag ser fram emot att få en insikt i konsultrollen och få omsätta mina teoretiska kunskaper till mer praktiska erfarenheter. Jag är framförallt intresserad av att lära mig mer om Public Affairs och hållbarhetskommunikation, vilka är intressen som har förstärkts under min utbildning och politiska engagemang.

Vad fick dig att välja Aspekta?
Jag har länge varit intresserad av att arbeta med klimatfrågor och opinionsbildning, vilket gjorde Aspekta till ett klockrent val med sitt fokus på bland annat hållbarhetskommunikation. Att Aspekta är en väletablerad byrå med gedigen erfarenhet inom flera områden lockade även mig och min nyfikna personlighet eftersom jag får en varierad praktik, med chansen att finna nya intressen inom kommunikation.