Aspekta har fått tillökning i form av en ny praktikant

Kajsa Nilsson läser masterprogrammet i Strategisk Kommunikation vid Lunds Universitet och kommer att vara hos oss fram till november. Vi passade på att ställa några snabba frågor till henne.

Vad ser du fram emot med din praktik?
Jag ser fram emot att få en inblick i arbetet som konsult. Jag brinner för kommunikation och har under studietiden fått upp ögonen för vilket bra verktyg det kan vara. Nu får jag en möjlighet att testa verktygen genom att arbeta med flera varierande och spännande projekt. Det snabba tempot och varierande vardagen kommer förhoppningsvis passa min rastlösa personlighet perfekt.

Vad kommer du arbeta med på Aspekta?
Jag kommer att vara delaktig i flera olika projekt. Det kommer att innebära både klassiskt PR-arbete som att ha kontakt med journalister, men också deltagande i kreativ planering av strategier för våra kunder. Jag kommer också ha utrymme att fördjupa mig i mitt intresse för varumärkeskommunikation.

Vad fick dig att välja Aspekta?
Jag ville göra praktik på en byrå som arbetar brett och som har en gedigen erfarenhet av hur kommunikationsbranschen ser ut. Aspekta ger mig en bra möjlighet att få se flera delar av yrket som kommunikatör. Att de dessutom arbetar med flera stora och intressanta verksamheter gör det hela ännu mer spännande!