Aspekta rekryterar erfaren kommunikationskonsult

Daniel Schale gör comeback som konsult på Aspekta. Han kommer närmast från rollen som kommunikationsdirektör för det börsnoterade läkemedelsbolaget Neurovive Pharmaceutical, där han har arbetat med såväl finansiell kommunikation som corporate communications och public affairs. Daniel har även en bakgrund som PR-konsult samt inom politiken som politisk sekreterare, pressansvarig och kampanjledare för Liberalerna.

Det är fantastiskt kul och spännande att vara tillbaka på Aspekta. Aspekta lockar med en kombination av hög kompetensnivå och positiv atmosfär, samt ett väldigt starkt kund- och kvalitetsfokus. Till Aspekta tar jag med mig nyttiga lärdomar och erfarenheter från kundsidan, framförallt en ännu bättre förståelse för beställarens perspektiv och kommunikativa utmaningar, inte minst inom life science och läkemedelsbranschen, säger Daniel Schale.

På Aspekta kommer Daniel att jobba brett med rådgivning med särskilt fokus på kunder inom life science, livsmedel och samhällsbyggnad.

Vi är stolta över att Daniel väljer att komma tillbaka till Aspekta. Han har redan tidigare visat prov på sin seniora kompetens inte minst inom påverkansarbete och opinionsbildning. Nu ser vi framemot att även det han har lärt sig inom finansiell kommunikation och Investor relations ska komma våra kunder till gagn, säger Linda Molin, vice VD på Aspekta.