Aspekta söker: Juniorkonsult inom strategisk kommunikation

Nu söker vi juniorkonsult med brinnande intresse för kommunikation och kunskap om hur marknader, samhälle och företagande fungerar. Du kommer antingen direkt från högskola/ universitet eller så har du något års arbetslivserfarenhet. Allmänbildning och god skrivförmåga är självklara egenskaper, liksom konkret erfarenhet av digitala medier.

Som juniorkonsult på Aspekta arbetar du tillsammans med övriga konsulter med att utveckla befintliga uppdragsgivares kommunikation samt identifiera och skapa nya kundrelationer för företaget. Mer konkret handlar Aspektas uppdrag om att:

  • Vara rådgivare till uppdragsgivare i kommunikationsfrågor, inklusive krishantering och relationer till media, opinionsbildare och beslutsfattare.
  • Utveckla kommunikationsstrategier och planer, till exempel för att driva opinion, genomföra förändringsprocesser eller för att bygga företagets eller organisationens anseende hos dess intressenter.
  • Vara rådgivare inom finansiell kommunikation med fokus på börsnoterade bolag, ta fram underlag och skriva till exempel årsredovisningar och delårsrapporter samt bistå vid börsnoteringar.
  • Initiera, planera och genomföra hela eller delar av kommunikationsinsatser via egna kanaler, redaktionella medier och digitala medier.
  • Ta fram rapporter, utforma presentationer och annat informationsmaterial.
  • Projektleda och genomföra möten, seminarier och andra arrangemang.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö och vi ser gärna att du kan börja i augusti. Aspekta tillämpar sex månaders inledande provanställning.

Skicka din ansökan, senast fredagen den 13 maj, samt eventuella frågor till Aspekta på e-post jobba@aspekta.se