Aspektas praktikant Felicia Boudrée

Aspektas senaste tillskott är Felicia Boudrée som kommer praktisera hos oss till början av juli. Felicia läser utbildningen Strategisk kommunikation på Lunds Universitet. Vi ställde några snabba frågor till henne.

Vad ser du fram emot med din praktik?
Det ska framför allt bli roligt att få arbeta praktiskt med det jag lärt mig under studietiden. Det kommer även vara givande att få en inblick i hur det dagliga arbetet ser ut för en PR-konsult och få möjligheten att arbeta med olika projekt.

Vad kommer du arbeta med på Aspekta?
Under min praktik kommer jag främst att arbeta med projektet Öresundshuset inför Almedalsveckan 2018. Det är ett spännande och intensivt projekt där jag kommer att bistå som projektassistent och ha en mängd olika uppgifter. Allt från att kommunicera i sociala medier och arbeta med grafisk formgivning till att vara med i den praktiska projektplaneringen med allt vad det innebär. Utöver detta har jag även möjlighet att delta i andra projekt utefter mina egna intressen.

Vad fick dig att välja Aspekta?
Jag hade hört talas om Aspekta redan i början av min studietid och lockades främst av ett högt tempo med intressanta kunder och projekt. Att min praktikperiod äger rum samtidigt som projektet för Öresundshuset var en riktig lyckoträff då jag även är intresserad av politiskt påverkansarbete!