Lär känna vår praktikant Milad

Vi ställde ett par frågor till Milad. Här får du möjligheten att lära känna honom lite närmare.

Kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund/utbildning?
Milad Baghal Shirvan heter jag och jag är utbildad som professionell designer, illustratör, animatör, serieskapare och serietecknare på Malmö högskola och Kvarnbys serieskolan i Malmö. Jag har sysslat med konst och design sedan jag kan komma ihåg.

Vad ser du fram emot med praktiken?
Det ska framför allt bli roligt att få arbeta praktiskt och få en inblick i hur en PR-konsults dag ser ut, lära mig så många nya saker som möjligt, att kunna använda kommunikation som ett verktyg för självutveckling och olika projekt, och dessutom få möjligheten att arbeta med olika varierande, spännande projekt med högt tempo som jag tycker passar mig perfekt.

Vad kommer du göra på Aspekta?
Tack vare världens snällaste människor som finns på Aspekta, har jag testat på olika saker och olika projekt. Framför allt kommer jag vara med i olika spännande design-, redigerings- och småfilmsuppgifter/projekt, men jag kommer också få delta i andra PR-projekt.

Jag lär mig mycket från personer som har jättemycket kunskap och erfarenhet, jag trivs väldigt bra och det är superperfekt att vara på Aspekta.