Linda Molin ny VD för Aspekta AB

Linda Molin tar över som VD för Malmöbaserade PR- och kommunikationsföretaget Aspekta AB. Linda är idag vice VD i Aspekta, och bolagets nuvarande VD, Thomas Pålsson, kommer framöver att fokusera på att utveckla Aspektas strategiska samarbeten och bredda bolagets erbjudande. Förändringen gäller från idag, den 4 september 2019.

– Detta är en sedan länge planerad odramatisk förändring, säger Aspektas styrelseordförande Sophie Persson. Aspekta har under några år letts av en ägargrupp med Linda Molin, Thomas Pålsson och Micke Sjöblom med Thomas som VD. Alla tre kommer även framöver ha fullt fokus på att vidareutveckla Aspektas position som ledande inom PR och kommunikation i södra Sverige nu med Linda som VD.

– Under de fem år som jag har varit VD har Aspekta vuxit, samtidigt som vårt erbjudande har breddats, bland annat har vi utvecklat vårt erbjudande kring hållbarhet, digital kommunikation och varumärken, säger Thomas Pålsson. Jag är övertygad om att Linda är den som är bäst skickad att ta nästa steg och fortsätta växa Aspekta på ett lönsamt sätt. Jag ser fram emot att ägna mer tid åt att utveckla bolagets kundrelationer och vårt erbjudande.

– Jag drivs av att stötta mina kollegor och att tillsammans med dem attrahera spännande och komplexa, strategiska kommunikationsuppdrag, säger Linda Molin. Det sporrar och utvecklar oss i vardagen samtidigt som Aspekta stärker sitt erbjudande och sin position som ledande partner till våra kunder.

Aspekta grundades 1994 och kommer mot slutet av året att flytta in i nya, hållbara kontorslokaler i Jernhusens ”Foajén” vid Malmö Centralstation.

– Det blir ett spännande steg i den kontinuerliga utvecklingen av bolaget, säger Linda Molin. Vi är ett 25-årigt konsultbolag med bredd och spets inom PR och kommunikation och varje dag får vi bevis på hur våra tjänster blir allt viktigare för såväl företag, organisationer som offentliga verksamheter.

Förändringarna på VD-posten påverkar inte ägarstrukturen i Aspekta, som även fortsättningsvis ägs av Thomas Pålsson, Linda Molin och Micke Sjöblom.