Malmö FF väljer Aspekta som PR- och strategisk kommunikationsbyrå

Malmö FF har valt Aspekta som sin partner inom tjänster för PR och strategisk kommunikation. Samarbetet startar omedelbart och avtalet varar under hela 2017.

Malmö FF:s organisation utvecklas kontinuerligt och har under de senaste åren blivit allt mer professionell. Malmö FF är Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening och huvuddelen av kommunikationschef Peter Åhlanders och hans kollegors arbete fokuseras till A-laget där trycket på kommunikation i många olika kanaler, intervjuer med spelare och ledare med mera är mycket stort.

– Men Malmö FF är så mycket mer än A-laget, säger Peter Åhlander. Till exempel har vårt samhällsengagemang och våra evenemang på Swedbank Stadion vuxit starkt de senaste åren, och vi vill ha resurser att berätta om det omfattande arbete som görs inom dessa områden. Där kommer Aspekta in, plus att vi fortlöpande behöver ett strategiskt bollplank för våra kommunikativa utmaningar.

– Det är med stolthet som vi tar oss an uppgiften att stötta ett av Malmös främsta varumärken med att utveckla deras PR och strategiska kommunikation, säger Aspektas VD Thomas Pålsson. Det är både roligt och stimulerande att få arbeta med föreningen och dess A-lag, men det är en ännu större ära att ta sig an uppgiften att berätta om det sociala arbete som MFF bedriver, i första hand inom ”MFF i samhället”.