Ny omgång av utbildningsprogrammet Public Affairs Academy – Din organisation i politiken

Nu öppnar vi upp för anmälan till nästa omgång av Public Affairs Academy, en utbildning som Aspekta anordnar tillsammans med Sydsvenska Industri- och Handelskammaren.

Utbildningsprogrammet riktar sig till dig som vill bli mer insatt i och bättre rustad för att navigera i det politiska landskapet.

Programmet löper under hösten 2016 och har som mål att stärka din förmåga till omvärldsbevakning, göra dig effektivare på att identifiera och driva lobbyinginsatser samt tryggare i din hantering av kommunikation med media och andra målgrupper. I utbildningsprogrammet ingår fyra kurstillfällen, “Så fungerar politiken”, “Introduktion till opinionsbildning”, “Mediekunskap och praktisk medieträning” och som avrundning besöker vi EU:s institutioner i Bryssel.

”Public Affairs Academy är en utmärkt mix av politik, lobbying och media. Den ger nya insikter och fördjupad förståelse för påverkansarbete i den politiska sfären. Jag tror att ledningsgrupper i de flesta branscher kan ha nytta av utbildningen. Dessutom var det otroligt kul, man utvidgar sitt nätverk och resan till Bryssel är något utöver det vanliga!” 

Pamela Lundin, COO Enercon GmbH

Vill du veta mer om Public Affairs Academy, kontakta Martin Larsson på martin.larsson@aspekta.se.