Vi visar vägen till framgångsrik kommunikation

Södra Sveriges ledande rådgivare inom strategisk kommunikation

Vi är södra Sveriges ledande PR-byrå och rådgivare inom strategisk kommunikation. Läs mer om vår historia här.

Vi hjälper våra uppdragsgivare bygga relationer och skapa bestående framgång med hjälp av kommunikation.

Med kontor och medarbetare i Malmö och Köpenhamn har vi vår bas i Öresundsregionen. Vi stöttar uppdragsgivare med analys, strategi och genomförande av kommunikationsinsatser.

Vi samverkar med våra nordiska samarbetspartners och vårt globala nätverk för att hantera utmaningar på nationella såväl som internationella marknader.

Vill du veta mer? Kontakta någon av oss.

Jobba på Aspekta

Vi söker alltid personer med kunskap inom kommunikation och med förmågan att utveckla affärer.

Som konsult är det viktigt att du kan hantverket inom PR. Det är också nödvändigt att du ständigt vill utvecklas för att nå och överträffa våra uppdragsgivares förväntningar. Sist, men inte minst, lägger vi stor vikt vid att du som konsult är en god kollega och lagspelare.

Passar du in på beskrivningen ovan? Skicka ditt CV till jobba@aspekta.se tillsammans med ett personligt brev där du berättar varför du är intresserad av Aspekta och vad du kan tillföra.

Praktisera på Aspekta

Vi bidrar gärna till studenters utveckling och uppskattar utbyte av nya idéer. Som praktikant har du möjligheten att öka din erfarenhet inom strategisk kommunikation med ett brett spektrum av uppdragsgivare och uppdrag som lärogrund.

Om du är nyfiken, allmänbildad och brinner för kommunikation är du välkommen att skicka din praktikansökan till jobba@aspekta.se.