Välkommen Sara – kreativ, filmande ekonom med hållbarhetsfokus!

Vi är glada över att få välkomna vårt senaste tillskott, Sara Thorngren, till Aspekta. Vi ställde några frågor till Sara så att vi alla kan lära känna henne lite bättre.

Vem är Sara Thorngren?
Jag har en kandidatexamen från Lunds Universitet i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring. Innan jag började på Aspekta var jag hållbarhetspraktikant på Findus Sverige, parallellt som jag arbetade extra som hållbarhetscoach åt en bank.

Förutom erfarenheter inom hållbarhet har jag en bakgrund inom politiken och erfarenhet från arbete som frilansande fotograf och konstnär. Med dessa erfarenheter inom hållbarhet, politik och kreativitet hoppas jag kunna förstärka Aspektas kunderbjudande ytterligare.

• Vad kommer du att göra på Aspekta?
Jag kommer vara delaktig i uppdrag som berör alla Aspektas områden. Jag brinner lite extra för arbete med hållbarhetsfrågor och varumärkesstrategi, samtidigt är jag sugen på att bekanta mig mer med finansiell kommunikation. Jag kommer även vara en del av Aspektas foto- och filmteam.

• Vad fick dig att välja Aspekta?
Det som lockade mig till att söka tjänsten var just variationen. Aspekta är den ledande PR-byrån i Södra Sverige vilket öppnar för möjligheter att jobba med företag i flera olika branscher. Jag drogs även till Aspektas företagskultur, en kultur som månar om de anställda. Sedan första intervjuomgången har det varit tydligt att Aspekta är ett företag att kunna växa på.