Välkommen Simon Vinde, byråns nya studentmedarbetare

Vi är glada över att välkomna vårt senaste tillskott, Simon Vinde, till Aspekta. Simon kommer arbeta som studentmedarbetare i vår danska verksamhet. Vi ställde några frågor till Simon för att lära känna honom lite bättre.

Vem är Simon Vinde?

Jeg bor i København, hvor jeg læser Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg universitet, København. Før universitetet har jeg studeret globalisering på et Handelsgymnasium i Nordjylland.

Jeg har førhen arbejdet med kommunikation i en NGO i Colombia, hvor jeg boede i 2019. Her har jeg arbejdet med forskellige tiltag til projekter angående vedvarende energi. Jeg er fortsat dansk ambassadør for organisationen. Herigennem fungerer jeg som et led i kommunikationen for de colombianere, som er i praktik i danske energifirmaer.

Foruden dette har jeg blandt andet arbejdet med salg for Red Barnet og Aller Media A/S, samt arbejdet frivilligt på flere fundationer i og udenfor Bogotá i Colombia.

Vad kommer du att göra på Aspekta?

På Aspekta kommer jeg til at være ansat som studentermedarbejder. Jeg vil selvfølgelig hjælpe virksomheden med deres foretagende, der omhandler Danmark og danske virksomheder. Derudover er jeg meget åben for at lære mere om Aspektas forskellige arbejdsområder.

Vad fick dig att välja Aspekta?

Jeg så Aspekta som en perfekt mulighed for at udvikle mig professionelt og arbejde mig hen imod den retning, som jeg interesserer mig for, og ønsker at arbejde med.

Jeg har stor interesse inden for politik og PR på et internationalt niveau. Derfor var et job ved Aspekta oplagt for at udforske denne branche og se om det jobmæssigt ville interessere mig i samme grad.